Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez springer over Uruguays to kampe

Landskampe: Af BarcelonaFC.dk - 6. oktober 2018


Suárez springer over Uruguays to kampe

Luis Suárez var med på bruttolisten til Uruguays kommende to landskampe, men da landstræner Oscar Tabárez i går udtog den endelig trup var Luis Suárez ikke at finde og det bunder primært i én ting men er samtidigt positivt af en anden grund.

Luis Suárez er selvskreven i Uruguays angreb, men han kommer altså ikke i spil når Uruguay møder Sydkorea og Japan i de kommende to kampe den 12. og 16. oktober. Grunden til hans fravær er, at han netop i disse dage forventes at blive far for tredje gang.

Hans kone er gravid med deres tredje barn og med venskabskampene taget i betragtning har Suárez altså fået lov til at springe over. Det falder også sammen med, at Barcelona-angriberen døjede med knæproblemer efter kampen på Wembley mod Tottenham og nu får hans knæ altså godt med ro her efter Valencia-kampen og det er en god ting for Barcelona, da oktober ikke er en let måned.

Efter kampen mod Tottenham på Wembley venter Valencia nu på Mestalla. Herefter er der dømt krig på Camp Nou tre gange i træk mod Sevilla, Inter og Real Madrid.
Læs også
- Tre år uden mål: Kan Suárez score i morgen?
- Suárez jagter stor udfordring mod Valladolid
- Officielt: Denis Suárez udlejet til Arsenal
- Luis Suárez bekræfter Denis Suárez-skifte
- Tæt på: Suarez milimeter fra Arsenal


Ugens mest læste

Seneste nyheder