Annonce


Annonce

Annonce

Barcelona kan trække fra i toppen af La Liga

La Liga - 6. oktober 2018




FC Barcelona kan i morgen trække fra i toppen af La Liga når de på udebane møder Valencia. Tre point er ekstremt svære at vinde på Mestalla, men FC Barcelona er favoritter og har et lille overtag på hjemmeholdet forud for morgendagens kamp.

Her til aften har Real Madrid været forbi Alavés og det blev til et 1-0-nederlag til Real Madrid i absolut sidste sekund - i femte minuts overtid. Derfor kan FC Barcelona med en sejr i morgen trække fra i toppen og gå tre point foran Real Madrid, som man netop har stået á point med. Det ligende længe en pointdeling, men Garcia ville det anderledes og sørgede for et mål i sidste sekund hvorfor Alavés snuppede alle tre point.

Ernesto Valverde udtog tidligere på aftenen sin trup til den store spanske kamp i morgen og her efterlod han intet til tilfældighederne. De store spillere er med og der er ingen tvivl om, at der er stor motivation i truppen til at hente de tre point - yderligere efter Real Madrids nederlag i dag.

Der er kick off i morgen aften klokken 20.45 og som bekendt vises de spanske ligakampe kun på Strive. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barcelona kan trække fra i toppen af La Liga

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder