Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fem ting du skal vide inden topkampen

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 7. oktober 2018


Fem ting du skal vide inden topkampen

En fodboldkamp mod Valencia på Mestalla. Det kan næppe blive let - også selv Valencia endnu har sin første hjemmesejr i La Liga til gode. For FC Barcelona bliver det en svær opgave, men favoritrolle kan Ernesto Valverdes mænd ikke løbe fra, selvom cheftræneren som altid forsøger det.

1)
- Valencia har haft det uheldigt med sine møder mod FC Barcelona og selvom der ofte er tætte kampe på Mestalla, så mangler den sidste kvalitet hos Los Che, som har det med at være lige dét for svage til FC Barcelona. Historisk set har Valencia lukket flest mål ind mod FC Barcelona af alle spanske hold.

2)
Som nævnt øverst i artiklen har Valencia fortsat sin første hjemmesejr til gode. Det er ikke fordi, at de konstant taber kampe, men fordi, at de åbenbart har kreeret en evne til at spille uafgjort. Tager man et kig på Europas top 5 ligaer, så har intet hold før denne spillerunde spillet flere uafgjorte kampe end Valencia i sæsonen. Fem ud af syv ligakampe er endt i en pointdeling.

3)
- Lionel Messi scorer mange mål. Og gerne mange mål mod samme modstander. Og hvis du er nyoprykker, så finder han dig også. Hos Valencia kender man til den lille argentiner, som i sidste sæson blev frarøvet et mål, hvor bolden var langt inde over stregen. I løbet af sin karriere har Messi scoret intet andet end 21 mål mod Valencia - og oven i det har han altså lagt op til 10 mål.

4)
- I aften har FC Barcelonas forsvar noget at skulle bevise og de gør måske klogt i, at holde ekstra øje med Rodrigo Moreno. Han er ved at udvikle en dum tendens for catalanerne, da han har scoret i de seneste to kampe mod FC Barcelona på Mestalla. Han kan altså lave et lidt anderledes hattrick i dag.

5)
- Valencia har det tydeligvis svært mod FC Barcelona på Mestalla mens FC Barcelona også har det svært mod Valencia på Mestalla. Men statistikken fortæller, at Valencia ikke har vundet en hjemmekamp mod FC Barcelona i La Liga i 11 år. Senest de vandt var under Quique Sanchez Flores i 2007, hvor de vandt 2-1.
Læs også
- FC Barcelona 2-2 Valencia
- Startopstillingen mod Valencia
- Her er truppen mod Valencia
- Barca har betalt Valencia over én 1,1 milliarder kr.
- Valencia-træner: Det er op til Murillo


Ugens mest læste

Seneste nyheder