Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fjerde ligakamp i træk uden sejr

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 8. oktober 2018


Fjerde ligakamp i træk uden sejr

Ernesto Valverde har svært ved at få sin defensiv til at fungere. Man er slet ikke på højde med sidste sæson hvad defensiven angår og i offensiven har Luis Suárez mistet rigtig meget og er ofte en stopklods for de hurtige angreb.

Meget er gået galt for FC Barcelona henover sommeren selvom der blev investeret stort i at forbedre truppens bredde. Spillerne bliver dog ikke benyttet ofte og faktum er, at man ikke fører La Liga og samtidig har man sat point til i hele fire ligakampe i træk. Noget der bestemt ikke sker ofte i FC Barcelona.

Sæsonen blev indledt med sejre i de fire første ligakampe, men så tog det hele en drejning og de fire efterfølgende kampe har været uden sejr. Alavés blev slået 3-0, Valladolid 1-0, Huesca 8-2 og Real Sociedad 1-2 men så mødte man naboen fra Girona, hvor alt gik ned.

2-2 måtte man nøjes med hjemme på Camp Nou mod Girona og kampen efter bød på et skandaløst nederlag til bundproppen Leganés før Athletic Bilbao fik 1-1 på Camp Nou. Det var altså tre kampe, som skulle give ni point, men som kun gav to point. Mod Valencia fik man også 1-1 og det var dermed fjerde ligakamp i træk uden sejr.

FC Barcelonas program bliver langt fra lettere; Sevilla møder i næste spillerunde før det gælder El Clásico i slutningen af måneden. Herefter skal man til Madrid og møde Rayo Vallecano før andaluserne fra Real Betis kommer på besøg og så skal man ellers igen til Madrid for at møde Atletico Madrid. Programmet er altså stramt og der skal ske noget drastisk hvis FC Barcelona skal køre sig selv i en god position i ligaen.
Læs også
- FC Barcelona øger forspringet i La Liga
- Præsident: Vi bør spille tre La Liga-kampe i udlandet
- Overblik: Messis 35 udebane-mål i La Liga
- Stor Messi-rekord: 400 mål i La Liga
- Sådan ser La Liga-tabellen ud før 2019


Ugens mest læste

Seneste nyheder