Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

United-legende: Messi er den bedste nogensinde

Nyheder: Af Sajad Koftan - 9. oktober 2018


United-legende: Messi er den bedste nogensinde

Lionel Messi er verdens bedste fodboldspiller. Synspunktet stammer fra Manchester United-legenden, Wayne Rooney, som jo, på trods af sit venskab med sin tidligere holdkammerat og nuværende verdensstjerne, Cristiano Ronaldo, udpeger den argentinske troldmand som den bedste nogensinde.

Rooney var med til at tabe to CL-finaler mod netop Barca og Messi. Sidstnævnte var igen den drivende kraft for nyligt, da argentineren brillierede mod Tottenham, på et niveau, hvor ingen andre på banen kunne følge med.

- I begge vores finaler mod Barcelona, var de overlegne. Vi havde nok vundet, hvis vi havde spillet mod alle andre topklubber, end netop Barcelona, sagde den tidligere United-stjerne til mediet, Mirror.

- FC Barcelona er det bedste fodboldhold nogensinde, mens Messi er den bedste spiller nogensinde. Hvad han gør med en fodbold er helt utroligt og uden sammenligning. Han kan det hele.

Rooney blev også bedt om at sætte ord på sin ven og tidligere United-holdkammerat, Cristiano Ronaldo.

- Ronaldo er gået fra at være en kantspiller til en komplet målscorer.

- Istedet for at tage de direkte dueller med spillerne, hører han nu mere hjemme inde i boksen hvor han sparker boldene ind, fortsatte Rooney, inden forklaringen straks omhandlede Messi igen.

- Messi er overalt på banen. Man ser ham score mål, efter at have bygget spillet op fra den defensive midtbane. Og mens vi andre går rundt på banen og venter på at modtage bolden, har Messi allerede scoret to kasser. Han er bare den bedste, fortsatte Rooney sin ros af den argentinske superstjerne.

Wayne Rooney folder sig ud for D.C. United, hvor englænderen har scoret ni mål i 16 kampe indtil videre i sæsonen i MLS-turneringen i USA.
Læs også
- Barca-præsident: Tror Messi forlænger aftalen
- Messi med på vanvittig engelsk topliste
- Bartomeu: Forlader ikke min post før Messi forlænger
- Arbeloa: Tæller dagene til Messi stopper
- Præsident: Vi forbereder et Barca uden Messi


Ugens mest læste

Seneste nyheder