Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez forventes klar til næste kamp

Skader: Af BarcelonaFC.dk - 9. oktober 2018


Suárez forventes klar til næste kamp

Luis Suárez har over en længere periode døjet med et forslået knæ, men han har alligevel spillet alle kampe i denne sæson. Uruguayaneren er fast mand på holdet og end ikke en målløs stime kan få Ernesto Valverde til at pille ham ud.

Nu er der landsholdspause og FC Barcelona er først på banen om 11 dage. I mellem tiden har Luis Suárez meldt afbud til Uruguays to kommende kampe for at modtage knæbehandling. Det bekræftede FC Barcelona i går, men der er ikke tale om nogen decideret skadet, det handler mere eller mindre om forebyggelse og om at holde knæet i ro.

Knæet har ikke umiddelbart vist sig som en udfordring i Suárez' spil i denne sæson. Knæproblemerne løsnede sig først op mod Tottenham på Wembley og mod Valencia spillede han til samme karakter som i de foregående kampe.

Suárez får dog to vigtige ting ud af de kommende 11 dage: Han får en lang pause, hvor han kan hvile bentøjet og samtidig bliver der kigget på hans knæ så det igen kan komme op i omdrejninger efter at have modtaget nogle slag. Planen er dog at Suárez er klar igen om 11 dage når Sevilla kommer forbi Camp Nou, så der er ikke tale om en chance til Munir El Haddadi, som med al sandsynlighed starter kampen mod Sevilla på bænken.
Læs også
- Tre år uden mål: Kan Suárez score i morgen?
- Suárez jagter stor udfordring mod Valladolid
- Officielt: Denis Suárez udlejet til Arsenal
- Luis Suárez bekræfter Denis Suárez-skifte
- Tæt på: Suarez milimeter fra Arsenal


Ugens mest læste

Seneste nyheder