Annonce


Annonce

Annonce

Vidal: Selvfølgelig er jeg ikke glad

Nyheder - 9. oktober 2018




Arturo Vidal var tydeligvis ikke glad efter Tottenham-kampen, hvor han forventede at spille fra start. Efter en forrygende indsats mod Athletic Bilbao ødelagde Valverde Barcelonas spil ved at pille den skarpeste midtbanespiller ud. Vidal var tydeligvis holdets bedste spiller, men blev altså pillet ud.

Han håbede selv på, at det var for at forholde sig frisk til Tottenham-kampen, men her blev han først sendt i spil i de absolut sidste minutter og mod Valencia måtte han igen starte på bænken. Han fortæller, at han selvfølgelig ikke er glad, men at sæsonen endnu er lang.

- Hvordan skal jeg være glad når jeg ikke spiller? Jeg har altid kæmpet og jeg har vundet en masse hos de bedste hold i verden og det vil jeg altså fortsætte med her i Barcelona, fortæller han ifølge Goal og fortsætter:

- Jeg har det fint fysisk, men jeg har været irriteret i de seneste par kampe, men sådan er det; jeg fortsætter med at kæmpe fordi der er en masse vigtige kampe forude.

- Du kan altid have flere grunde til at gøre, som du gør. Min Judas-besked (på Instagram) var intet sportsligt og jeg tog den ned for at sætte en stopper for spekulationerne. Der findes personlige ting og jokes, men flere personer opfatter det forkert.

Ernesto Valverde bekræftede, at han ikke aner hvad spillerne uploader til de sociale medier og at han ikke har hørt noget fra Vidal selv. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vidal: Selvfølgelig er jeg ikke glad

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder