Annonce


Annonce

Annonce

Voldsom regn: Camp Nou oversvømmet

Nyheder - 9. oktober 2018




Camp Nou har ingen planlagte kampe før om 11 dage når Sevilla kigger forbi til en direkte duel om førstepladsen. FC Barcelona mistede førstepladsen i weekenden, da de ude mod Valencia kun formåede at hente et enkelt point med hjem. Omvendt vandt Sevilla 2-1 over Celta Vigo og overtog dermed duksepladsen.

Flere spillere er sendt på landsholdsjob og der skal altså ikke spilles fodboldkampe på Camp Nou i de kommende dage. Men der er stadig åben for offentligheden, som kan købe billetter til at se det enorme stadion an. Her måtte flere ture dog omdirigeres på grund af voldsom regn.

Tirsdagen ramte Barcelona med voldsom regn og det gik primært udover området fra spillertunnellen og ind til banen, som det ses på ovenstående billede. Derfor måtte de planlagte ture omdirigeres så gæsterne og medarbejderne ikke skulle svømme rundt for at se stadion.

På blot to timer blev over 100 nødopkald kørt igennem i forbindelse med de voldsomme vandmasser rundt omkring i byen. Hos FC Barcelona tager man nu hånd om de voldsomme vandpytter på stadion således alt står klar til topkampen mod Sevilla. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Voldsom regn: Camp Nou oversvømmet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder