Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Manchester United vil have Jordi Alba

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 10. oktober 2018


Medie: Manchester United vil have Jordi Alba

Ifølge TalkSPORT har Manchester United åbnet en interesse for at købe FC Barcelonas venstreback Jordi Alba. Englænderne er klar over, at Alba endnu ikke har underskrevet en kontraktforlængelse og derfor ønsker de at høre, om han er interesseret i et skifte væk fra Camp Nou.

Jordi Alba forlængede seneste sin kontrakt for tre år siden og den løber frem til 2020, men han havde forventet, at klubben ville tilbyde ham endnu en forlængelse, men det er ikke sket endnu. Angiveligt er hans bagland ikke tilfredse med FC Barcelonas respekt for Alba, som utvivlsomt er førstevalg på venstrebacken.

Der er ingen tvivl om, at FC Barcelona får problemer hvis de pludselig hører, at Alba er klar til at skifte. Der er slet ikke en venstreback i truppen, som kan gå direkte ind på pladsen. Miranda er den umiddelbare afløser, men han spiller altså for B-holdet.

I øjeblikket har Alba ikke travlt og han forventer ikke at en forlængelse venter lige rundt om hjørnet. Til gengæld kan hans tålmodighed løbe op og hvis den først gør det, så skal han ikke kigge langt efter tilbud fra andre klubber. Det er i øvrigt ikke første gang, at Manchester United er interesseret i backen.
Læs også
- Næste mål for Barca: At forlænge med Alba
- Ingen fremskridt i Albas kontraktforlængelse
- Rakitic og Alba skal passe på i aften
- Alba: Jeg hører til i FC Barcelona
- Medie: Nu rykker Juventus for Jordi Alba


Ugens mest læste

Seneste nyheder