Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fans har stemt: Messi skal vinde Ballon d'Or

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 10. oktober 2018


Fans har stemt: Messi skal vinde Ballon d'Or

I denne tid bliver der talt meget om hvem der er er verdens bedste fodboldspiller og hvem der skal vinde The Best og Ballon d'Or, som er to forskellige priser. Luka Modric vandt The Best og nu er turen kommet til Ballon d'Or, som uddeles til verdens bedste fodboldspiller til januar.

France Football udgav for nyligt listen over de 30 nominerede og her havde FC Barcelona tre mand på: Lionel Messi, Luis Suárez og Ivan Rakitic. Af disse tre er det kun Messi, som rent faktisk er i betragtning til prisen - specielt hvis man spørger fodboldfans verden over.

France Football har nemlig sat gang i en afstemning, hvor man kan placere én stemme på den spiller, som man synes fortjener Ballon d'Or. Der er nu blevet stemt over en million gange og Messi har skrabet voldsomme 47% af stemmerne til sig. Mohamed Salah har 32% mens Ronaldo har 10%.

Det er altså en kæmpe forskel i fordelingen og der er slet ikke tvivl om, at Messi altså er den klare og største favorit hos de mennesker, som gør fodbolden hvad den er: Fansene.

Listen lige nu med 1.164.995 stemmer
Messi: 47%
Salah: 32%
Ronaldo: 10%
Neymar: 2%
Modric: 2%
Mbappé: 2%
Griezmann: 1%
Hazard: 1%
Rakitic: 1%

Du kan også stemme. Klik her.
Læs også
- Barca-præsident: Tror Messi forlænger aftalen
- Messi med på vanvittig engelsk topliste
- Bartomeu: Forlader ikke min post før Messi forlænger
- Arbeloa: Tæller dagene til Messi stopper
- Præsident: Vi forbereder et Barca uden Messi


Ugens mest læste

Seneste nyheder