Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Paco: Jeg forlod Barcelona for at blive glad

Nyheder: Af Joachim Hancke - 10. oktober 2018


Paco: Jeg forlod Barcelona for at blive glad

Paco Alcácer har ikke fortrudt sin beslutning, om at forlade FC Barcelona i sommerens transfervindue, til fordel for Borussia Dortmund. Angriberen har haft en fremragende sæsonstart, som er blevet kvitteret med en udtagelse til det spanske landshold.

I et interview til det spanske medie AS, indrømmer Paco Alcácer, at han forlod Barcelona for at blive glad igen, efter en svær periode på Camp Nou.

Angriberen har været en stor succes siden han skiftede til Dortmund på en lejeaftale i august, hvor han er den første spiller siden Gert Dörfel, til at score seks mål i sine første tre kampe i Bundesligaen.

Alcácers imponerende start på sæsonen, hvor han blandt andet lavede et hattrick som indskifter i weekendens dramatiske 4-3 sejr over Augsburg, har gjort, at Luis Enrique har udtaget ham til det spanske landsholds kommende kampe mod Wales og England.

Han fortæller til AS, at han var nået til et punkt i sin karriere hvor han var klar over, at han var nødt til at forlade Barcelona efter han kun var startet inde 14 gange i to sæsoner i La liga.

Han udtaler følgende i et pressekonference under landsholdslejren;

- I sidste ende handler det om at træffe de rette valg. At være i Barcelona i flere år, uden at have en lederrolle, var ikke det som jeg havde planlagt.

- Jeg besluttede mig for, at lede efter en ny klub, hvor jeg ville have mulighed for at spille flere minutter. En spiller med selvtillid, er bedre end en spiller uden. Jeg forlod Barcelona for at føle glæde ved at spille fodbold.

Ydermere fortæller han:
- De valg, jeg havde mulighed for at tage, tog jeg. De samtaler jeg havde med Valverde var private og jeg besluttede mig for, at lede efter flere minutter i andre klubber. I Barcelona med Messi, Luis Suárez og Dembélé er det svært at få spilletid.

Derudover krediterer han også sine nye holdkammerater i Dortmund, for hans stærke sæsonstart.

- Alle mine holdkammerater har hjulpet mig meget siden den første dag. Jeg havde problemer med sproget og forandringen. De har været med til at gøre det nemmere for mig, og jeg har haft tilpasset mig godt. Udtaler han.
Læs også
- Officielt: Paco solgt til Dortmund
- Paco Alcácer afgjorde Der Klassiker
- Bekræftet: Dortmund vil købe Paco Alcácer
- Tysk medie: Dortmund vil købe Paco Alcacér
- Paco Alcácer bomber videre


Ugens mest læste

Seneste nyheder