Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Malcoms tidligere træner: Han bliver en succes i Barca

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 11. oktober 2018


Malcoms tidligere træner: Han bliver en succes i Barca

Denne sommer forstærkede FC Barcelona sig på de offensive fronter, da brasilianske Malcom Filipe Silva de Oliviera blev hentet til klubben fra Bordeaux for 305 millioner kroner. 21-årige Malcom blev udstyret med en kontrakt gældende til sommeren 2023.

- Af hele mit hjerte er jeg både lykkelig og begejstret for at være kommet til Barca. Det har været en barndomsdrøm som er gået i opfyldelse, sagde Malcom efter kontrakten blev skrevet under.

Brasilianeren har dog fået en noget svingende start i FC Barcelona. Det er nemlig kun blevet til ganske lidt spilletid i FC Barcelona-trøjen. Hård konkurrence oppe front og en skade har kostet dyrt for den brasilianske kantspiller, der skal kæmpe hårdt for at overbevise Ernesto Valverde om, at han fortjener mere spilletid.

Malcom var en stor profil i franske Bordeaux, hvor det blev til 23 mål og 16 assist i 96 kampe. Hans tidligere træner Gustavo Poyet har udtalt til mediet Cadena, at han er overbevist om, at Malcom slår til i FC Barcelona.

- Jeg er ikke i tvivl. Malcom bliver en kæmpe succes i FC Barcelona. Han skal bare have chancen for at spille, så viser han fodboldverdenen, hvor dygtig han er. En fodboldspiller kan jo ikke vise sig frem fra bænken, så Malcom skal på banen, for han har kvaliteterne til at spille med på så højt niveau.

- FC Barcelonas 4-3-3 system passer ham særdeles godt. Han er en lynhurtig kantspiller, der med sin fantastiske teknik kan sætte selv de bedste forsvarsspillere af. Han er stadig meget ung, så der venter en stor fremtid for ham. Nu håber jeg bare, at han snart får chancen i FC Barcelona, lød det fra Malcoms tidligere træner.


Ugens mest læste

Seneste nyheder