Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Coutinho: Ingen grund til bekymring trods pointtab

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 11. oktober 2018


Coutinho: Ingen grund til bekymring trods pointtab

FC Barcelona har fået svingende sæsonstart denne sæson. Godt nok ligger de i toppen af ligaen, et enkelt point efter Sevilla på førstepladsen, men spillet har været langt fra det fantastiske tiki taka-fodbold, som FC Barcelona er kendt for.

De seneste fire ligakampe har Ernesto Valverdes mandskab haft mulighed for at sikre sig 12 point, men det er kun blevet til tre point, hvilket er uacceptabelt, når man ser på modstanderne, som FC Barcelona har spillet imod.

Der er dog ingen grund til at være bekymret, hvis man spørger holdets brasilianske verdensstjerne Philippe Coutinho.

Han fortæller på et pressemøde i den brasilianske landsholdslejr, at fansene ikke skal være bekymret. Holdet ligger stadig i toppen, og i Champions League har de præsteret godt.

- Det er selvfølgelig uvant for os, at vi har tabt så mange point på det sidste. Det er slet ikke i orden, men jeg synes ikke, at fansene skal være bekymret. Vi ligger stadig i toppen af La Liga og har fået to sejre i Champions League.

- Sæsonen er stadig lang, men fansene vil gerne se os vinde, og vi kæmper for at vinde hver gang. Det er dog ikke lykkedes på det seneste, men vi arbejder hårdt hver eneste dag, fortæller Philippe Coutinho.

FC Barcelonas brasilianske midtbanespiller kan ikke klandres for sin indsats denne sæson. Ernesto Valverde har brugt ham både på den centrale midtbane og på venstrekanten. Han har leveret en fremragende indsats gang på gang.

Philippe Coutinho er lige nu en del af den brasilianske træningslejr, der her i landskampspausen skal møde Saudi Arabien og Argentina. Også Arthur og Malcom er en del af den brasilianske landsholdstrup.
Læs også
- Ser man endelig Coutinho på midtbanen i weekenden?
- Coutinho og Rakitic hagles ned efter en sløv indsats
- Stoichkov sender brev til Coutinho
- Messi gav sin lykkeamulet til Coutinho
- Coutinho: Jeg havde brug for sådan en kamp


Ugens mest læste

Seneste nyheder