Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arda Turan brækker næsen på sanger

Nyheder - 11. oktober 2018
Arda Turan brækker næsen på sanger

Arda Turans karriere er kun gået én vej siden han skiftede til FC Barcelona i 2015. De første to sæsoner gav fint med spilletid, men han var langt fra fast mand i startopstillingen og i 2017/2018-sæsonen fik han ingen kampe fra sæsonstart og frem til januar hvorfor han valgte at rykke til Başakşehir på en lejeaftale for resten af sæsonen plus yderligere to sæsoner.

Her er der spilletid at hente, men han formår ikke at holde sine fødder plantet på jorden. Hver gang, han er i medierne, så er det for de forkerte ting. Senest råbte han en linjedommer direkte op i hovedet før han skubbede ham i ren frustration og nu er der kommet en ny historie fra Tyrkiet.

Det er tyrkiske medier som mener at vide, at Arda Turan har været involveret i en episode med den tyrkiske sanger, Berkay. Arda Turans kone er gravid i ottende måned, men det afholdt ikke Arda i at holde sig tilbage fra Berkay kone, som Arda lagde an på - fortæller medierne, som har opsnappet info fra vidner. Berkay afviser dog at Arda skulle have lagt an på sin kone. Berkay reagerede på det - eller noget andet - og ifølge det tyrkiske medie Aksam, så svarede Arda Turan tilbage ved at brække næsen på Berkay, som herefter måtte på hospitalet.

Her stoppede festen dog ikke. Arda Turan valgte at dukke op på hospitalet med en pistol i hånden. Her bad han Berkays kone om at skyde ham, da han var skyld i hele situationen.

Berkay fortæller, at diskussionen på natklubben omhandlede 'ære' og ikke hvad medierne skriver om Berkays kone. Hvad der er op og ned i historien er ikke til at vide i øjeblikket, men én ting er sikkert; Arda Turan har igen rodet sig ud i en negativ historie.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder