Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Denis Suárez bliver konstant forbigået

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 11. oktober 2018


Denis Suárez bliver konstant forbigået

Denis Suárez kan ikke ligefrem juble over sin nuværende situation. Han overtog nummer 6 fra Xavi og med det fulgte der et stort ansvar, som han tydeligvis har forsøgt at bære i de få minutter, som han har fået - men ellers hverken ser eller hører man noget til den ellers så talentfulde midtbanespiller.

Han rejste med på tur til USA, hvor FC Barcelona skulle ud i tre venskabskampe i International Champions Cup, men allerede i den første kamp (27. august) gik Denis Suárez i stykker efter 22 minutter og så var de kampe forbi. Han rejste herefter hjem til Barcelona for at blive behandlet og først den 16. september blev han endelig meldt klar. Her var sæsonen godt i gang og Ernesto Valverde var i mellemtiden kommet på andre planer.

Denis Suárez har ikke spillet et eneste officielt minut i denne sæson og bliver konstant forbigået. Hvis han når så langt at han kommer med på bænken, så må han sidde i det hjørne af spillere, som ikke bliver brugt. Valverde har vist, at selvom han har en bred trup, så er det stort set altid de samme spillere, som han bruger.

Rakitic, Busquets og Arthur er i øjeblikket den faste midtbane. Coutinho er på papiret venstre wing, men opererer mere som en falsk wing-spiller, da han ved boldbesiddelse til modstanderen trækker ned og øger styrken på til en decideret fire-mands midtbane. Netop 4-4-2 spillede Valverde ofte i sidste sæson hvilket kostede Ousmane Dembélé en masse minutter. Nu spilles der på papiret 4-3-3, men det koster igen Dembélé spilletid, da Coutinho har et bedre flow i sit spil på midtbanen.

Denis Suárez havde ikke mangel på tilbud i sommers, men han valgte alligevel at afvise samtlige bud - også et rigtig fornuftigt bud fra Napoli. Men om han vælger at afvise at skifte klub til januar er netop nu det store spørgsmål. For udover ham så sidder Arturo Vidal, Rafinha og til dels Roberto også på bænken. De alle kan varetage en rolle på midtbanen.
Læs også
- Officielt: Denis Suárez udlejet til Arsenal
- Luis Suárez bekræfter Denis Suárez-skifte
- Denis Suárez får ikke mere spilletid i Barca
- Denis Suárez forhandler Premier League-skifte
- Valencia går ind i kampen om Denis Suárez


Ugens mest læste

Seneste nyheder