Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Længere interview med Pep Segura

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 12. oktober 2018


Længere interview med Pep Segura

FC Barcelonas spanske sportsdirektør Pep Segura er kendt for ikke at være bleg for at tale med medierne. Denne gang har han givet sig tid til et længere interview hos den spanske avis SPORT. Her blev han spurgt ind til flere forskellige ting:

Denne sommer brugte i 125 millioner euro på indkøb, mens der blev solgt for 82 millioner euro. Har der været ekstra meget fokus på økonomien?

- Nej, sådan foregår det ikke. Vi har hentet de spillere til klubben, som vi mener kan bidrage til den sportslige succes. Vi har samtidig solgt flere spillere som ikke havde en fremtid i klubben. Det er bedre at få sendt dem et sted hen, hvor de får spilletid, så deres karriere ikke går i stå. Vi har dog ikke fokuseret på økonomien som sådan. Vi sælger spillere, når der ikke er brug for dem i klubben mere. Vi sælger ikke af økonomiske årsager.

Synes du, at truppen i denne sæson er stærkere end sidste sæson?

- Ja, det gør jeg helt bestemt.

Der var rygter om, at Ivan Rakitic var på vej væk i sommerens transfervindue. Hvad siger du til det?

- Jeg kan bekræfte, at der var bud på Ivan Rakitic. Vi var dog slet ikke interesseret i at sælge ham.

I gav ikke specielt meget for Yerry Mina. Han fik ganske lidt spilletid, og så solgte i ham for et stort beløb Kan du sætte nogle ord på det?

- Yerry Mina ankom i vinteres transfervindue fra en anderledes fodboldkultur end den europæiske. Han er ung og skal bruge tid på til at vænne sig til europæisk fodbold og måden vi spiller på. Vi kunne dog ikke afvise buddet, som vi modtog fra Everton. Vi har dog sikret os retten til at købe ham tilbage, hvis vi får brug for ham. Han er en dygtig forsvarsspiller.

Er du begyndt at hente spillere som du kan lave profit på til klubben?

- Nej, det er jeg ikke. Jeg kigger på spillere, der kan forstærke vores hold og gøre forskellen på banen.

Har du talt med Ernesto Valverde angående en forlængelse af hans kontrakt?

- Nej, det har jeg ikke. Det er noget vi skal gøre på et tidspunkt.

Har du en plan B, hvis Ernesto Valverde stopper i FC Barcelona?

- Nej, ikke på nuværende tidspunkt.

Tilbage i 2016 hentede i navne som Gomes, Digne, Alcacer. De fik ikke spilletid og er derfor fortid i klubben. Er du bange for, at det vil gentage sig med dem du har hentet denne sommer?

- Jeg ser ikke sådan på det. Jeg går meget op i, at vi har en bred trup. En sæson er lang, og vi deltager i flere turneringer i løbet af en sæson, så det er vigtigt at have en stor bredde i truppen. Man vil helt sikkert også blive ramt af skader i løbet af en sæson, så det er vigtigt at have folk klar til at træde ind. Alle spillere har dog lige stor chance for at få spilletid. Det handler bare om at præstere, når man får chancen.

Hvad er status på Malcom? Er du tilfreds med ham indtil videre?

- Malcom er et ungt kæmpetalent. Det var derfor, at vi hentede ham til klubben. Vi ved, at han har kvaliteterne til at være med på dette niveau. Han skal nok få spilletid. Sæsonen er lang, så fans og medier skal ikke bekymre sig.

Kan du sætte nogle ord på situationen, som Arturo Vidal er havnet i?

- Situationen med Arturo Vidal er meget klar. Han vil gerne have spilletid og være med til at vinde titler. Han har den rette vindermentalitet. Han skal dog være mere professionel, når han ikke får spilletid. Det nytter ikke noget at tale med medierne om sit problem. Det accepterer vi ikke her i FC Barcelona. Jeg er sikker på, at Arturo Vidal har fortrudt den handling.
Læs også
- Segura lukker ikke døren for Neymar-comeback
- Tre sydamerikanere i Pep Seguras kikkert


Ugens mest læste

Seneste nyheder