Annonce


Annonce

Annonce

Dembélé fik spilletid i Frankrigs 2-2 mod Isl

Landskampe - 12. oktober 2018




Verdensmestrene fra Frankrig mødte i går Island i en venskabskamp på Municipal du Roudourou foran 18.500 tilskuere. Kampen blev langt fra det, som Frankrig havde håbet, men de formåede alligevel at vise sin klasse, da de reddede lidt af æren i de døende minutter.

Island kom i front efter en halv time på Birkir Bjarnason mens Kari Arnason øgede til 0-2 efter en times spil. Frankrig dominerede, men havde problemer med at få skubbet bolden over målstregen. Med 25 minutter igen blev Ousmane Dembélé pillet ud. Han havde ligesom sine holdkammerater også svært ved at bryde gennem den islandske defensiv.

Derfor var det naturligvis et selvmål, som satte Frankrig i gang. Med bare fire minutter tilbage af opgøret fik Holmar Oern Eyjolfsson sendt bolden i eget net mens Kylian Mbappe i sidste ordinære spilleminut scorede til 2-2. Det blev ikke til flere mål og dermed måtte Frankrig nøjes med en uafgjort. Mbappé kom på banen efter en time for Griezmann.

Frankrigs startopstilling
Lloris, Pavard, Varane, Kimpembe, Digne, Nzonzi, Pogba, Thauvin, Griezmann, Dembélé og Giroud

Frankrigs næste kamp er mod Tyskland. Den kamp spilles tirsdag klokken 20.45. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dembélé fik spilletid i Frankrigs 2-2 mod Isl

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder