Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tysk medie: Dortmund vil købe Paco Alcacér

Transfermarked: Af Joachim Hancke - 12. oktober 2018


Tysk medie: Dortmund vil købe Paco Alcacér

Ifølge det store tyske medie Bild, har Dortmund allerede besluttet sig for at købe Paco Alcacér. De har tænkt sig at gøre brug af den købsoption, der er gældende i Pacos nuværende lejeaftale.

Dortmund kan købe Paco for 23 millioner euro + yderligere fem millioner euro i variabler, og ifølge det tyske medie, er de fast besluttet på at gøre dette, efter Pacos fremragende start på sæsonen.

Paco er startet som lyn og torden, hvor det allerede er blevet til syv scoringer i de første fire kampe for Dortmund. Denne flotte sæsonstart blev kvitteret med hans første landsholdsudtagelse i to år, og man kan roligt sige, at han har videreført sin stærke form til det spanske landshold, hvor han i gårdagens kamp scorede to mål i 4-1 sejren over Wales.

Dortmund er derfor fast besluttet på at beholde Paco. De vil købe ham når sæsonen er slut, og har til hensigt at gøre ham til den tredjebedst betalte spiller i klubben, kun overgået af Götze og Reus. De første rapporter lyder på, at han vil tjene op mod otte millioner euro om året, som er mere end hans nuværende løn i Barcelona.

Hvis Paco kan forsætte sin stærke form, virker det på mange måder som en rigtigt dårlig handel for Barcelona. 28 millioner euro er ikke mange penge på det nuværende transfermarkedet, og med en aldrende og uskarp Suarez, kunne man godt bruge Pacos mange mål hjemme i Catalonien.
Læs også
- Officielt: Paco solgt til Dortmund
- Paco Alcácer afgjorde Der Klassiker
- Bekræftet: Dortmund vil købe Paco Alcácer
- Paco Alcácer bomber videre
- Barca kan miste mange penge på Paco Alcácer


Ugens mest læste

Seneste nyheder