Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Diego Maradona med hårde ord mod Messi

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 13. oktober 2018


Diego Maradona med hårde ord mod Messi

Diego Maradona og Lionel Messi er de to klart største spillere i argentinsk historie og mens de egentlig burde holde sammen, så har Diego Maradona op til flere gange snakket negativ om Messi, som selv holder sig i baggrunden når det kommer til at snakke om Maradona. I hvert fald i nyere tid.

- Messi er en stor spiller, men han er bestemt ikke nogen leder. Før han taler med træneren og holdkammeraterne, så spiller han PlayStation og derefter vil han være lederen på holdet. Han er den bedste i verden med Ronaldo.

- Det er svært for mig at sige det, men det er ubrugeligt at skabe en leder ud fra en person, som går på toilettet 20 gange inden en kamp. Det kan kun ses på én måde; Messi er ikke en Gud. Messi er bare endnu en spiller fra Argentina.

- Jeg ville ikke udtage ham lige nu, men man skal aldrig sige aldrig. Presset skal løsnes fra hans skuldre. Lederskabet skal pilles fra ham så vi kan se den Messi, vi alle ønsker at se. Messi skal spille som Messi spiller, fortæller Maradona til La Ultima Palabra på Fox Sports.

Lionel Messi har båret Argentina i årevis, men der tales fortsat om, at han ikke bliver respekteret nok i hjemlandet.
Læs også
- Neymar om Messi: Vi var frygtindgydende sammen
- Griezmann: Messi er nummer 1
- FIFA 20: Messi mister stor konkurrent
- Twitter: Messi skal have Ballon D´or
- Messi brødfodrer hjemløse i Argentina


Ugens mest læste

Seneste nyheder