Annonce


Annonce

Annonce

Cillessen holdt buret rent i sejr over Tyskland

Landskampe - 13. oktober 2018




Jasper Cillessen spiller sjældent for FC Barcelona, men når han endelig er på banen for blaugrana, så gør han det altid utrolig godt. Det samme gælder for præstationerne i den hollandske nationaldragt. Den bar han her til aften, hvor Tyskland kom på besøg.

Holland havde forinden opgøret ikke slået Tyskland i 16 år, men tyskerne klokkeklare krise led endnu et knæk, da Holland bankede dem med 3-0. Sejren var dog ikke så sikker som resultatet kan antyde, men alligevel var sejren som sådan aldrig i fare.

Virgil van Dijk startede festen ved at score til 1-0 efter en halv time og som tiden skred frem så tyskerne mest til bolden mens hollænderne stod på egen banehalvdel og sparkede væk. Det var de rigtig gode til og det gav pote hele to gange i de døende minutter, hvor først Memphis Depay og derefter Georginio Wijnaldum formåede at udplacere Manuel Neuer i det tyske mål. 3-0 blev kampens slutresultat i Nations League.

Marc-André ter Stegen sad på bænken hele kampen mens Cillessen spillede hele kampen for Holland og havde et par flotte redninger undervejs - men han blev absolut ikke sat under noget gevaldigt pres; hollænderne var dygtige i defensiven og tyskerne kunne nærmest ikke komme igennem.

Hollands næste kamp er ude mod Belgien. Den kamp spilles tirsdag aften klokken 20.45. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Cillessen holdt buret rent i sejr over Tyskland

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder