Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mandag: Umtiti og Vermaelen undersøges

Skader - 14. oktober 2018Mandag: Umtiti og Vermaelen undersøges

Det ser ikke godt ud for Ernesto Valverde i det centrale forsvar i øjeblikket. Samuel Umtiti gik i stykker til et træningspas for et par uger siden og FC Barcelona har siden da holdt kortene tæt ind til kroppen. De har endnu ikke sat nogen dato for Samuel Umtitis comeback.

Samuel Umtiti har knæproblemer og mens flere medier melder, at der måske skal en operation til, så har FC Barcelona blot skrevet, at han er skadet. Det forventes dog at han i morgen mandag bliver undersøgt hvorefter lægerne skal vurdere om en operation er nødvendig. Er en operation nødvendig, så kan Umtiti se frem til et skadesfravær på op til fire måneder.

Det blev dog værre for Valverde, da Thomas Vermaelen udgik af Belgiens seneste kamp mod Schweiz. Her skulle der være tale om en muskelskade, som skal undersøges i morgen. Hvor længe han er ude er ikke til at vide, men det efterlader Valverde med Piqué og Lenglet i det centrale forsvar. Skulle én af dem gå i stykker forventes Busquets at falde ned og dække ind, som han har gjort det før.

Det er hårde tider for Valverde, som har svært ved at læse modstanderne hvilket har medført mange pointtab i ligaen på det seneste. Desuden venter der tre svære kamp i træk mod Sevilla, Inter og Real Madrid, så det gælder om at holde hovedet oppe i den svære tid.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

375,- DKK

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

689,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder