Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG vil stjæle De Jong og De Ligt

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 15. oktober 2018


PSG vil stjæle De Jong og De Ligt

Det er ingen hemmelighed, at FC Barcelona længe har været interesseret i Frenkie de Jong og Matthijs de Ligt. De to hollandske landsholdsspillere har også drømme om at spille for FC Barcelona, men der forventes ikke at ske noget før til sommer.

I løbet af de seneste par uger har det i spanske medier forlydt, at Ajax kræver intet mindre end 130 millioner euro - svarende til 970 millioner danske kroner - for begge spillere. Et enormt beløb, som ikke bare kan sendes til Holland uden grundig overvejelse fra FC Barcelona.

Nu melder Mundo Deportivo, at Paris Saint-Germain har åbnet en interesse for De Jong og De Ligt og som bekendt har den franske storklub ingen problemer med at kaste store summer efter spillere og derfor er det ikke utænkeligt, at de køber begge spillere for 970 millioner kroner.

Der var kontakt mellem FC Barcelona og De Jong i sommers, men en handel blev aldrig gennemført ligesom det heller ikke ventes at ske til januar, medmindre noget helt uventet sker. Det er til sommer, at de to talentfulde spillere får deres drømmeskifte realiseret - spørgsmålet er bare om FC Barcelona får fingrene i dem eler om PSG får held med deres økonomiske muskler.
Læs også
- PSG presser på for at få De Jong
- Medie: De Jong accepterer 5-årig aftale med Barca
- Medie: Frenkie de Jong er tæt på FC Barcelona
- Onana: De Ligt og De Jong spørger om Barcelona
- Frenkie De Jongs agent spottet i Barcelona


Ugens mest læste

Seneste nyheder