Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Matthäus: Ter Stegen bør spille for Tyskland

Landskampe - 16. oktober 2018Matthäus: Ter Stegen bør spille for Tyskland

Marc André ter Stegen har aldrig været bedre end han er nu og med sine bare 26 år er der god grund til at tro på, at han kan blive endnu bedre. Det til trods må han fortsat se til fra bænken når Tyskland spiller landskampe. Manuel Neuer er nemlig en sikker mand på Joachim Löws holdkort.

Der er ofte blevet sat spørgsmålstegn ved Löws beslutning om at starte Neuer foran Ter Stegen, da Bayern-keeperen i et års tid har siddet ude med en skade. Nu melder den tidligere landsholdskaptajn Lothar Matthäus sig ind i samtalen.

- Lige nu har Manuel Neuer ikke den form, der skal til, for at sikre en defensiv stabilitet mellem stængerne. Han har ikke haft den form siden han blev skadet, forklarer Lothar Matthäus ifølge tyske Sky Sport.

- Neuer har ikke formået at genvinde sin form der gjorde ham til den bedste målmand i verden fire år i træk. Jeg mener, at Ter Stegen har spillet sig frem til det punkt, hvor han bør være en vigtig starter for Tyskland; og det er uanset om Neuer er klar eller ej, fortæller han videre.

Ter Stegen har deltaget i 21 tyske landskampe, men kan se frem til at blive fast målmand når og hvis Löw eller en ny landstræner vælger at skubbe Neuer til siden. Joachim Löws trænersæde er meget varmt i øjeblikket og det forlyder, at han kan miste sit job hvis ikke Tyskland slår Frankrig i dag klokken 20.45.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Spar 39%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2018/19 Mini-Kit Børn

479,- DKK

339,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder