Annonce


Annonce

Annonce

Brasilien slog Argentina i Saudi Arabien

Landskampe - 16. oktober 2018




Der var Superclásico på programmet tirsdag aften, da Brasilien og Argentina mødte hinanden i Jeddah, Saudi Arabien. Lionel Messi var ikke udtaget for argentinerne mens Arthur og Philippe Coutinho begge spillede med fra start hos Brasilien.

Første halvleg var en ganske kedelig affære; Dybala havde et fint frispark mod mål, men ellers var det kedeligt og nogle ganske uskarpe spillere, som var på banen. Brasilien forsøgte at dominere, men argentinerne bed godt fra sig og legede også med.

Der var mulighed for at skifte mange spillere ud, men den brasilianske landsholdstræner valgte kun at benytte sig af to udskiftninger til trods for at der var tale om en venskabskamp. Det betød, at Arthur og Coutinho spillede kampen til ende og dermed var de med på banen, da Neymar lagde op til Mirandas scoring til 1-0 i tre minutters tillægstid.

Argentina nåede aldrig at svare igen og dermed sluttede det altså med en 1-0-sejr til Brasilien. Arthur og Coutinho rejser nu hjem til Barcelona hvor de indleder forberedelserne til lørdagens hjemmekamp mod Sevilla.

Brasiliens startopstilling
Alisson, Danilo, Marquinhos, Miranda, Felipe Luis, Arthur, Casemiro, Coutinho, Jesus, Firmino og Neymar

Argentinas startopstilling
Romero, Saravia, Otamendi, Pezzella, Tagliafico, Lo Celso, Battaglia, Paredes, Dybala, Icardi og Correa Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Brasilien slog Argentina i Saudi Arabien

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder