Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Breaking: Neymar vil tilbage til Barca

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 17. oktober 2018


Breaking: Neymar vil tilbage til Barca

Forlydenhederne og gætterierne har været mange omhandlende den brasilianske PSG-superstjerne, Neymar - men nu skulle den være god nok. Den brasilianske verdensstjerne har fortrudt sit PSG skifte, og vil tilbage til FC Barcelona.

Ifølge flere medier i Spanien har den brasilianske landsholdsspiller flere gange sendt forespørgsler afsted til den catalanske storklub, hvori Neymar ytrer sit ønske om vende tilbage til La Liga-mestrene fra Barca.

Mediet El Mundo Deportivo beretter om en stadig utilfreds og utilpasset Neymar, som endnu ikke har fundet fodfæste i den franske hovedstad, hvor den tidligere Santos-stjerne ellers ligger på et yderst tilfredsstillende scorings-snit i PSG.

Og ifølge flere medier er der stor sandsynlighed for at den sprudlende dribler vender tilbage til græstæppet på Camp Nou indenfor kort tid.

Angriberen skiftede ellers til PSG sidste år, hvor Neymars frikøbsklausul blev indfriet - et skifte som indbragte 1,6 mia. kr ind på catalanernes bankkonto.

Og tilsyneladende er der ingen sure miner at spore hos Barca-ledelsen efter Neymar-skiftet sidste år, hvor stjernen jo, i flere fan-kredse, blev beskyldt for at være både pengegrisk og illoyal.

Men Barca-ledelsen er til at snakke med, ifølge flere medier.
Neymar har nemlig hyppigt været på besøg på Camp Nou, især på det sidste, hvor verdens dyreste fodboldspiller angiveligt skulle have informeret sine tidligere holdkammerater om sit store Barca-ønske.

Real Madrid skulle ligeledes have interesse i at hende Neymar tilbage til Spanien, hvor hovedstadsklubbens præsident, Florentino Perez, jo er en dedikeret Neymar-fan - dog er hovedpersonen selv ihærdig efter at vende tilbage Catalonien, ifølge flere spanske medier.

Giv din mening til kende nedenfor

Læs også
- Neymars far afviser Barca-retur
- Desperat Neymar: Ringer til Barca-chefer
- Catalansk radio: Neymar-handel på vej
- Arthur: Neymar hjalp mig efter skiftet til Barca
- Tilhængerne siger nej til Neymar-comeback


Ugens mest læste

Seneste nyheder