Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué udnytter ikke pauserne: Rejser konstant

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 18. oktober 2018


Piqué udnytter ikke pauserne: Rejser konstant

Gerard Piqué har sagt stop på det spanske landshold og kan derfor bruge al sin energi på at præstere for FC Barcelona. Han har ikke præsteret godt i sæsonens indledning, og når han får tid til at restituere, så tager han sig gerne en lang rejse for at arbejde for sit private firma.

Han har planer om at skabe sin egen Davis Cup og er derfor rundt omkring i verden for at promovere og lave aftaler. Ved seneste landsholdspause tog han turen til USA, hvor han befandt sig i fem dage. Ved denne landsholdspause har han benyttet dagene til at rejse knap 20.000 kilometer, da han har haft møder i Kina.

Kina-turen er ekstrem lang og er ikke noget der gavner en fodboldspiller restitution. Man skal dog huske på, at han enten har fået fri af Valverde, som de andre spillere, eller fået tilladelse til at tage fri. Han er dog super motiveret i jagten på den personlige succes uden for fodboldbanen og kigger man på antallet af kilometer, som han har rejst, så er det langt mere end Sergi Roberto og Sergio Busquets, som netop har været samlet med det spanske landshold.

Piqués rejser
Barcelona - New York
New York - Barcelona

Barcelona Shanghai
Shanghai - Barcelona

Barcelona - Madrid
Madrid - Barcelona
Total: 33.100 kilometer

Han har altså fløjet 33.100 kilometer uden at det har haft forbindelse til fodbolden og det bekymrer klubben, at han vælger at rejse så meget.

Sergio Busquets og Sergi Roberto har i alt rejst 11.050 kilometer i samme periode.
Læs også
- Yaya Touré stikker til Piqué
- Piqué og Lenglet har fundet godt sammen
- Pique: Valverde gør et fantastisk arbejde
- Medie: Piqué henter Vilanovas søn til FC Andorra
- Officielt: Gerard Piqué køber fodboldklub


Ugens mest læste

Seneste nyheder