Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Omklædningsrummet siger ja til Neymar

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 18. oktober 2018


Omklædningsrummet siger ja til Neymar

Neymar kan være på vej til FC Barcelona. RAC1 kunne i aftes bringe en stor nyhed i forbindelse med de nuværende historier der sender Neymar tilbage til FC Barcelona. Mundo Deportivo breakede nyheden i går med at Neymar havde bedt den catalanske ledelse om at komme tilbage.

Nu melder RAC1, at præsident Josep Maria Bartomeu i går tog en snak med spillerne for at høre deres mening om et muligt comeback af Neymar. Her var det klar svar, at de gerne ser Neymar tilbage. Til trods for måden han forlod klubben på, så har Neymar mange venner i FC Barcelona og brasilianeren SMS'er da også tit Messi, Suárez og co. hvor han gør det klart, at han vil tilbage.

Det bekræfter i den grad muligheden for at Neymar er på vej tilbage, at Bartomeu spørger spillerne om det. Det er dog en helt anden sag at finde frem til en pris, da FC Barcelona højst sandsynligt skal betale tæt på det, som de fik for ham for et års tid siden.

Topledelsen hos FC Barcelona er ikke i tvivl om, at de gerne vil have Neymar tilbage, da han er blandt de spillere, som kan afgøre kampe på egen hånd. Så der er altså lagt op til en hæsblæsende tur gennem januar til august i forbindelse med de kommende transfervinduer.
Læs også
- Neymars far afviser Barca-retur
- Desperat Neymar: Ringer til Barca-chefer
- Catalansk radio: Neymar-handel på vej
- Arthur: Neymar hjalp mig efter skiftet til Barca
- Tilhængerne siger nej til Neymar-comeback


Ugens mest læste

Seneste nyheder