Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Philipp Lahm erkender: Barca ville have mig

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 18. oktober 2018


Philipp Lahm erkender: Barca ville have mig

Philipp Lahm er en legende i tyske Bayern München og nåede at spille hele 13 sæsoner i klubben før han valgte at stille støvlerne på hylden. Han erkender over for tyske Bild, at FC Barcelona på et tidspunkt forsøgte at overtale ham til et skifte. Men han afviste.

- Ja, Barcelona gik efter mig. Det ville have været lettere at vinde Champions League med FC Barcelona end Bayern München, men jeg ønskede at toppe Europa med de folk, som jeg havde kendt i så mange år. FC Barcelona havde et forrygende hold, men mit ønske - og det vigtigste for mig - var at vinde Champions League med mine holdkammerater, som jeg havde arbejdet med så længe, forklarer Lahm til avisen.

Lahm blev sit karrierestop tilbudt at blive sportsdirektør i Bayern München, men det takkede han nej til.

- Mine holdkammerater og venner, som jeg havde arbejdet med så mange år, var på holdet, og pludselig skulle jeg være deres chef. Jeg tror ikke på, at det kunne blive en succes.

Hans loyalitet over for Bayern München er værdsat verden over. Til trods for et enkelt lejeophold hos Stuttgart fra 2003-2005, så var han et talent fra Bayerns eget akademi og han kæmpede altså sin vej til toppen og vandt i 2013 Champions League.
Læs også
- FC Barcelona 3-1 Leganés
- Avis: Sådan starter FC Barcelona i aften
- FC Barcelona 3-0 Levante
- FC Barcelona sagsøger tyrkisk tøjkæde
- Barcelona har indtaget eSportsscenen


Ugens mest læste

Seneste nyheder