Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Flere klubber vil have Malcom til januar

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 19. oktober 2018


Flere klubber vil have Malcom til januar

Når en fodboldspiller ikke får spilletid i sin klub, så plejer han som regel er være villig til at lytte til tilbud. Om Malcom har det på samme måde i øjeblikket er ikke til at vide, men han skal ikke kigge langt for at komme videre fra FC Barcelona.

Det kom som lidt af et chok, da FC Barcelona pludselig præsenterede Malcom. Han havde ellers en aftale med AS Roma uden at have underskrevet noget, men i sidste øjeblik kom FC Barcelona på banen og sikrede ham til 41 millioner euro. Det var et klubkøb og ikke et køb, som Ernesto Valverde bad om.

Derfor får Malcom nærmest ingen spilletid af Valverde. Det er faktisk kun blevet til sølle 25 minutter i denne sæson. Resten af tiden er han hjemme i sofaen og se kampene eller på lægterne. Det har fået flere klubber til at henvende sig til Malcoms bagland for at høre mere om en eventuel januar-transfer. Inter, Arsenal og Tottenham har alle forhørt sig.

I Malcoms situation er der kun ét heldigt punkt: Kampprogrammet for FC Barcelona bliver tæt inden januar, og hvis han ikke får spilletid i et tætpakket program, så må han erkende, at han ikke får chancen under Valverde. Får han dog spilletid, så handler det om at slå til og vise, at han har hvad der skal til - men som man har set det med så mange spillere, så er det svært at gøre en forskel uden spilleminutter i benene eller nogen form for rytme.
Læs også
- Medie: Barca vil bytte Malcom for Willian
- Lazio overvejer at leje Malcom
- Stem: Skal Barca sælge Malcom?
- Barca modtager kæmpe bud på Malcom fra Kina
- Guangzhou Evergrande holder øje med Malcom


Ugens mest læste

Seneste nyheder