Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi forsvarer Messi efter Maradona-udbrud

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 19. oktober 2018


Xavi forsvarer Messi efter Maradona-udbrud

Diego Maradona har det med at kritisere til højre og venstre og mens nærmest hele verden i øjeblikket peger på Lionel Messi som verdens bedste fodboldspiller, så vælger Maradona at gå ud og kritisere sin egen landsmand. Nu får Messi støtte fra en tidligere holdkammerat - Xavi Hérnandez.

- Jeg er uenig med Maradona. Messi er en fantastisk leder, måske mere stille i omklædningsrummet, men han er i dén grad en leder. Han vil altid have bolden, han tilbyder altid sig selv og han har karakter. Han skjuler sig aldrig.

- Jeg kan ikke lide det når tidligere spillere kritiserer. Jeg taler ikke kun om Maradona, men generelt set. De spillere, som bliver kommentatorer og kritiserer meget, ved selv hvor svært det er. Jeg forstår ikke den type kritik mod en spiller når man selv har spillet fodbold

- Jeg tror på, at Messi vender tilbage til det argentinske landshold, han har brug for en pause til at reflektere men jeg tror, at han vender tilbage. Han er et konkurrencepræget menneske og han ønsker virkelig at vinde noget med Argentina.

Historierne lige nu går på, at Messi ej heller bliver udtaget til næste landsholdspas, men at han begynder at røre på sig når Copa America vender tilbage næste år.
Læs også
- Hvem assisterer Messi mest?
- Messi er rejst til Italien
- Messi og Suárez bombarderer Europa
- Zlatan i Messi-forsvar: Ronaldo snakker bullshit
- Valverde: Messi er fra en anden galakse


Ugens mest læste

Seneste nyheder