Annonce


Annonce

Annonce

Belletti: Jeg tror, at Neymar vælger Barcelona

Transfermarked - 19. oktober 2018




Juliano Belletti, som scorede det afgørende mål for FC Barcelona mod Arsenal i Champions League-finalen i 2006, tror på, at Neymar vil vælge FC Barcelona fremfor Real Madrid hvis han en dag vender tilbage til Spanien. Der var længe historier om, at han skulle til Real Madrid, men lige nu går bølgerne højt på et comeback til FC Barcelona.

- Jeg tror, at hvis Neymar tager tilbage til Spanien, så bliver det for at spille for FC Barcelona. Jeg tror ikke at han har mange år i Paris i sig; men jeg tror bestemt ikke på, at han skifter til Real Madrid. Forholdet mellem FC Barcelona og brasilianske spillere er utroligt, forklarer Belletti ifølge La Graderia på Cadena Ser.

Desuden talte Belletti også om Arthur, som efterhånden er ved at finde fodfæstet på Camp Nou med flot spil, som han er ved at overføre til det brasilianske landshold.

- Han er en fodboldspiller med kvalitet og karakter. Han har noget kvaliteter, der minder om Xavi, men der er selvfølgelig lang vej endnu, selvom han er startet fornuftigt, forklarer han videre.

Belletti er efterhånden blevet 42 år. Han spillede i FC Barcelona i tre sæsoner og rundede 102 kampe og et enkelt mål før han rykkede til Chelsea. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Belletti: Jeg tror, at Neymar vælger Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder