Annonce


Annonce

Annonce

Valverde: Jeg har talt med Vidal

Nyheder - 20. oktober 2018




Arturo Vidal har ikke været en glad mand på det seneste, da han føler sig forbigået til trods for at have leveret når han har fået spilletid. Det hele store problem opstod omkring kampene mod Athletic Bilbao og Tottenham.

Hjemme på Camp Nou spillede FC Barcelona en rædselsfuld kamp mod Athletic Bilbao, men Arturo Vidal var lyspunktet. Han leverede en god indsats, hvor han var stærk i defensiven og deltog flot i offensiven. Han var tydeligvis frustreret da Valverde til alles store overraskelser valgte at pille lige præcis Vidal ud.

Den gode præstation gav Vidal forhåbninger om, at han skulle starte mod Tottenham få dage efter, men sådan gik det ikke. Vidal kom på banen med ganske få minutter igen og på de sociale medier smed han en sur emoji op - angiveligt fordi han var sur over ikke at starte efter netop at have leveret en flot præstation.

- Vi har en klar idé om, at løse vores problemer for lukkede døre. Vi holder os til den plan. Jeg har selvfølgelig talt med Vidal, men jeg vil ikke komme ind på detaljerne omkring samtalen. Vi forsøger at håndtere tingene med mindst mulig fokus fra medierne uden at skabe drama, som der har været en del af på det seneste, forklarede Valverde på gårsdagens pressemøde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde: Jeg har talt med Vidal

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder