Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Første gang i 11 år: Clásico uden Messi og Ronaldo

El Clasico: Af BarcelonaFC.dk - 21. oktober 2018


Første gang i 11 år: Clásico uden Messi og Ronaldo

El Clásico spilles den 28. oktober og er en gylden mulighed for FC Barcelona til at gå hele syv point foran madrilenerne, men forhåbningerne har uden tvivl fået sig et slag, da Lionel Messi kom til skade med sin arm mod Sevilla i går.

Efter opgøret bekræftede FC Barcelona, at Messi er skadet og ude i op til tre uger. Det betyder, at han ikke når at blive klar til El Clásico hvorfor FC Barcelona mister en stor del af deres offensive power. Kigger man lidt på historien så er det faktisk første gang i 11 år, at hverken Messi eller Ronaldo er med i en Clásico.

Den 23. december 2007 var Messi ude med en skade og deltog derfor ikke i kampen. Cristiano Ronaldo var på daværende tidspunkt i Manchester United, men efterfølgende har mindst én af de to stjerner deltaget i samtlige El Clásicos lige siden. FC Barcelona tabte i øvrigt El Clásico den 23. december på et mål af Julio Baptista.

Messi kommer til at misse en håndfuld kampe og to vigtige kampe mod Inter i Champions League. Slutter man øverst i sin gruppe skal man møde en to'er fra en anden gruppe; omvendt skal man møde en etter fra en anden gruppe hvis man selv slutter to'er. De to kommende kampe mod Inter forventes at blive uden Messi og derefter resterer der blot to kampe: Hjemme mod Tottenham og ude mod PSV.
Læs også
- Suárez scorede første VAR-mål i El Clásico
- Billedserie: De bedste billeder fa El Clásico
- Her er Real Madrids trup til El Clásico
- Få ekstraordinært høje odds til El Clásico
- Sådan kan du se El Clásico gratis på søndag


Ugens mest læste

Seneste nyheder