Annonce


Annonce

Annonce

Statistik: FC Barcelona uden Lionel Messi

Nyheder - 21. oktober 2018




Lionel Messi er verdens bedste fodboldspiller og derfor er det normalt, at man som hold mister meget når han ikke spiller med. Det bliver tilfælde i de kommende tre uger, da argentineren mod Sevilla kom til skade med sin højre arm.

Tager man et kig på statistikken, så er der ikke grund til at frygte det værste i de kommende kampe uden Lionel Messi. Siden 2010/2011 har FC Barcelona spillet 61 kampe uden Messi på grund af skader, karantæner eller fordi han har haft brug for en pause og er blevet sparet.

Ud af de 61 kampe er 30 blevet spillet i La Liga, ni i Champions League, 22 i Copa del Rey og en enkelt gang i VM for klubhold. Kampene har resulteret i 49 sejre, seks uafgjorte og altså bare seks nederlag.

På grund af Messis skade kommer han ikke til at deltage i El Clásico i den kommende weekend. Han har deltaget i de seneste 35 Clásicos - senest var altså i 2007, hvor han ikke var med på grund af en skade. Men statistikken fortæller altså at FC Barcelona kan klare sig uden Messi.

FC Barcelona var på banen på Bernabeu den 21. november 2015, og her måtte Messi tage plads på bænken. FC Barcelona vandt opgøret 4-0 men var allerede oppe med 3-0 da Messi kom på banen. I Messis daværende skadesperiode var det Neymar, som overtog rollen som den farlige spiller, og spørgsmålet er om Valverde kan finde en spiller til at gøre det samme denne gang. Pilen peger på Coutinho - specielt fordi at Dembélé ikke har udrettet meget når han har fået sine chancer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Statistik: FC Barcelona uden Lionel Messi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder