Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Inter høster selvtillid inden CL-brag

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 22. oktober 2018


Inter høster selvtillid inden CL-brag

Der var italienske storkamp i aftes, da Inter Milan og AC Milan mødte hinanden på Giuseppe Meazza. Begge hold var klar til at gå i krig i jagten på mål, og der kom da også flere mål i kampen, selvom dommeren undervejs måtte annullere et par stykker.

Mauro Icardi sendte ellers Inter i front i første halvleg, men målet blev annulleret for offside. Også i den anden ende måtte AC Milan droppe deres jubel, da deres mål blev annulleret for offside. Kampen var Inters sidste inden mødet med FC Barcelona og derfor var det vigtigt for dem, at de snuppede alle tre point.

I overtiden var Mauro Icardi nemlig på pletten, da han inde i feltet fik sendt bolden i netmaskerne til gigantisk jubel og sikrede Inter de tre point. Undervejs gik Radja Nainggolan i stykker og måtte lade sig udskifte hvorfor han er tvivlsom til onsdagens kamp. Desuden er også Ivan Perisic tvivlsom.

Både FC Barcelona og Inter fik sig altså en sejr inden Champions League-braget onsdag aften, men hos catalanerne var det med en ekstremt bitter smag i munden, da Lionel Messi udgik med en skade, som har vist, at han er ude i tre uger og dermed går glip af kampen mod Inter.

Inter rykker med sejren over naboen op på tredjepladsen i Serie A med 19 point. Andenpladsen Napoli har 21 point mens førerholdet Juventus har 25.
Læs også
- FC Barcelona 3-1 Leganés
- Avis: Sådan starter FC Barcelona i aften
- FC Barcelona 3-0 Levante
- FC Barcelona sagsøger tyrkisk tøjkæde
- Barcelona har indtaget eSportsscenen


Ugens mest læste

Seneste nyheder