Annonce


Annonce

Annonce

Stoichkov: Jeg tror, at Messi spiller El Clásico

El Clasico - 22. oktober 2018




Lionel Messi havde - som så ofte før - gang i en god kamp, da han inden for et kvarter havde lagt op til Philippe Coutinhos mål og selv scoret et enkelt mål mod det daværende tophold Sevilla. Han måtte dog lade sig udskifte med en skade efter at have landet uheldigt på sin ene arm.

Efter kampen kunne FC Barcelona bekræfte, at Messi må sidde ude i tre uger, men spørger man Hristo Stoichkov, så tror han på, at Messi kommer i spil til kampen mod Real Madrid.

- Hvis jeg kender til hans karakter og hans lyst til at spille, så tror jeg på, at han kan spille selvom han er skadet. Læger kan altid gøre noget og det kan være med til at han spiller mod Real Madrid, forklarer Stoichkov til Mundo Deportivo før han talte om Barcelonas spil i øjeblikket.

- Barcelona er på rette vej og spiller godt. De bør ikke bekymre sig om, hvordan andre hold klarer sig. Barcelona tabte syv point for nyligt, og med de syv point kunne de have haft et forspring på 10 point. De bør ikke bekymre sig; de vinder ligaen i denne sæson, fortæller han videre.

Onsdag aften møder FC Barcelona Inter på Camp Nou og i weekenden gælder det Real Madrid på Camp Nou. Om Lionel Messi mirakuløst er med til El Clásico er ikke til at vide. Meldingen er, at han er ude i tre uger. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Stoichkov: Jeg tror, at Messi spiller El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder