Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi bekræfter: Sidste sæson som fodboldspiller

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 23. oktober 2018


Xavi bekræfter: Sidste sæson som fodboldspiller

Xavi Hernández er efterhånden blevet 38 år og har i hele sin aktive fodboldkarriere spillet i FC Barcelona med et lille afbræk fra 2015, hvor han valgte at rykke til Al Sadd i Qatar. Her har han været lige siden, men snart er han færdig med at kunne kalde sig for aktiv fodboldspiller.

Midtbanespilleren fortæller nemlig til italienske Corriere dello Sport, at han har gang i sin sidste sæson som fodboldspiller og meget tyder på, at han herefter indleder sin trænerkarriere. Han drømmer stadig om at træne FC Barcelona en dag.

- Det her bliver med stor sandsynlighed min sidste sæson som aktiv fodboldspiller. Jeg tænker allerede som en træner; men jeg ved ikke hvad fremtiden bringer. At træne Barcelona ville være en drøm, forklarer han.

- Guardiola er en fantastisk træner og jeg beundrer ham utrolig meget. Han har en stor andel i den måde, hvorpå jeg tænker fodbold. Min filosofi er meget lig hans. Jeg har også studeret Sarri, som har fået Chelsea til at spille flot. Derudover har jeg stor respekt for Ancelotti og Conte.

I morgen er der kamp på Camp Nou når Inter kommer forbi i Champions League. Netop Inter formåede at slå FC Barcelona ud af semifinalen i 2010, det kommenterede Xavi også på.

- Jeg husker den semifinale rigtig godt. Det var en skam, for vi havde domineret hele kampen, men sådan er fodbold engang i mellem. Onsdag (i morgen) vil Barcelona have bolden under kontrol mens Inter forsvarer og satser på omstillinger. Jeg ser Barcelona som favoritter selvom de ikke har verdens bedste fodboldspiller, Messi.

Der er kick off i morgen aften klokken 21.00.
Læs også
- Messi udlignede Xavis rekord
- Xavi: 0% chance for Neymar til Barcelona
- Xavi forsvarer Messi efter Maradona-udbrud
- Xavis far: Min søn vil træne Barca
- Rafinha: Arthur minder mig om Xavi


Ugens mest læste

Seneste nyheder