FC Barcelona maltrakterede stakkels Real Madrid: 5-1

Messi-løse FC Barcelona mødte her til eftermiddag Real Madrid på Camp Nou, og det lod ikke til at blive en kamp, som skulle over i historiebøgerne, men Valverdes mænd smadrede fuldstændig Real Madrid og spillede dem ud af banen. Kun i et kvarters tid var Real Madrid for alvor med, men det blev til en historisk kamp med et kæmpe resultat.

Ter Stegen, Roberto, Piqué, Lenglet, Alba, Rakitic, Busquets, Arthur, Rafinha, Suárez og Coutinho

- 2-1 56' - Marcelo
- 3-1 75' - Suárez
- 4-1 83' - Suárez
- 5-1 87' - Vidal

Real Madrid var ikke interesseret i bolden. Det var deres klare plan; at spille på omstillinger. Allerede efter 11 minutter gik det galt for dem, da Gareth Bale slet ikke var vågen. Jordi Alba listede bag waliseren og stormede ellers ned i dybden på en god aflevering fra Rakitic. Alba tog bolden til sig og fandt Coutinho inde i feltet, som scorede til 1-0. Bale forsøgte at svare igen minuttet efter, men hans forsøg gav ingen problemer for Ter Stegen.

Efter 20 minutter fejlede Real Madrid i forsvaret og Arthur fik pludselig bolden på kanten af feltet til skudposition, men selvom han forsøgte at placere den oppe i krydset, fik Courtois en lang arm op og viftet bolden væk. En håndfuld minutter senere brød Camp Nou ud i vrede, da Luis Suárez blev nedlagt i feltet. Dommeren dømte intet, men da Alba kort efter var offside, stoppede dommeren kampen mens situationen blev tjekket af VAR. Helt korrekt blev der dømt straffe og det scorede Luis Suárez sikkert på. 2-0 til FC Barcelona efter en halv time.

FC Barcelona dominerede klart og var også tæt på 3-0 ved Rafinha, men overliggeren reddede for madrilenerne. Straks som anden halvleg blev fløjtet i gang var rollerne byttet om: Real Madrid pressede mens Barcelona slet ikke kunne få boldkontakt. Det kastede et mål af sig til Real Madrid, da Marcelo tog bolden med inde i feltet og skød den i nettet. Bare få minutter efter var det også tæt på 2-2, da Luka Modric skød på mål, men hans forsøg gik af på stolpen. Gæsterne fortsatte med at presse og FC Barcelona kunne slet ikke få fat i bolden. Det var kun sporadisk og de mistede den meget hurtigt.

Stolpen i den anden ende fik også lov til at lege med, da Roberto fandt Suárez midt for mål. Uruguayaneren forsøgte med en akrobatisk forsøg, men stolpen reddede for udeholdet. Dermed stod der også 2-1 med skud på træværket. Jordi Alba var tæt på at gøre det til 3-1, da Coutinho på flotteste vis vippede bolden ind i feltet hvorfra venstrebacken forsøgte med en flugter, men Ramos fik ramt bolden og den sneg sig forbi målet til hjørnespark, som FC Barcelona ikke fik noget ud af. Også Real Madrid var farlige, da indskiftede Vazquez stormede ned af flanken og smækkede en god bold ind til Benzema, som headede over målet. Valverde reagerede ved at pille Rafinha ud og sende Semedo på banen. Dermed rykkede Roberto op på midtbanen. Det varede ikke længe før Valverde igen valgte at ændre på banen, da Coutinho blev pillet ud og Dembélé kom ind.

Indskiftningen af Dembélé gav liv med det samme. Fem sekunder senere modtog han bolden med masser af plads. Han stormede frem og fandt Sergi Roberto, som vippede bolden ind i hovedet på Luis Suárez, som med et utrolig flot hovedstød pandede kuglen i nettet til 3-1. To minutter efter målet kom Suárez for sent i en tackling på Nacho og så var der gult kort til banen. I samme øjeblik blev Bale skiftet ud og Asensio kom ind. Med 10 minutter tilbage af opgøret gik Julen Lopetegui all in, da han pillede Marcelo ud og sendte angriberen Mariano på banen. Dermed var Real Madrid i fuld offensiv i jagten på flere mål.

Ændringen af Sergi Roberto gav ekstremt meget liv til FC Barcelona på midtbanen på den offensive del. Han stod nemlig også bag målet til hele 4-1, da Roberto fik skubbet kuglen videre til Luis Suárez, som vippede kuglen over Courtois til 4-1 og dermed scorede han hattrick. Real Madrid-spillerne så opgivende ud mens festen var total på Camp nou. 4-1 og med tid tilbage. Arthur blev umiddelbart efter klappet af banen og gav plads til Arturo Vidal. Han skulle kun bruge tre minutter før han gjorde sig bemærket, da Dembélé kom fri i sin side og sendte et indlæg ind i boksen til Vidal, som pandede 5-1 i Real Madrid-kisten. To minutter senere var det centimeter fra 6-1, da Luis Suárez på akrobatisk vis igen forsøgte sig, men Courtois var heldig og stod det rigtige sted.

Kampen sluttede 5-1 og dermed overtager FC Barcelona førstepladsen igen mens Real Madrid fortsætter deres enorme krise, som muligvis betyder farvel til cheftræneren Julen Lopetegui. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder