Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez: Vi skal være stolte

El Clasico: Af BarcelonaFC.dk - 28. oktober 2018


Suárez: Vi skal være stolte

Luis Suárez sørgede for at have skarpheden med sig, da han bombede tre bolde ind bag Thibaut Courtois i Real Madrids mål denne søndag. Angriberen dukkede efter opgøret op til et kort interview, hvor han gjorde status.

Journalisten jokede med at sige 'Hvordan var den tredje?' og til det svarede Suárez 'Han har det godt nu. Han er hjemme sammen med sin mor' hvortil journalisten sagde 'Jeg taler om det tredje mål'. Suárez er netop blevet far for tredje gang og derfor indledte journalisten med at finde et bindeled mellem tre mål og tre børn.

- Vi skal være stolte som hold, specielt når vi ikke har verdens og historiens bedste fodboldspiller med. Denne sejr bør gøre alle Barcelona-fans glade.

- Madrid er Madrid. Vi er fodboldspillere. Det går måske ikke godt for dem lige nu, men de fortsætter altid med at kæmpe. Se bare på sidste år hvor de havde problemer, men reagerede ved at vinde Champions League, så du skal altid holde øje med dem.

- Spillere går nogle gange igennem svære øjeblikke. Jeg havde en hård tid inden landskampene for nyligt, da jeg havde knæproblemer. Jeg fik tid til at slappe af og træne mit knæ stærkere så jeg kunne være klar til kampe som denne.

- Vi var bedre end dem i første halvleg; i anden halvleg ændrede de deres taktik, men vi leverede varen og slog tilbage, fortalte Suárez efter opgøret.
Læs også
- Suárez scorede første VAR-mål i El Clásico
- Billedserie: De bedste billeder fa El Clásico
- Her er Real Madrids trup til El Clásico
- Få ekstraordinært høje odds til El Clásico
- Sådan kan du se El Clásico gratis på søndag


Ugens mest læste

Seneste nyheder