Annonce


Annonce

Annonce

Samuel Umtiti vender snart tilbage

Skader - 30. oktober 2018




Samuel Umtiti blev lige pludselig holdt uden for i slutningen af september uden at FC Barcelona kom med nogen melding. Medierne pegede på en slem knæskade, som ville kræve en operation og fire måneder på sidelinjen, men franskmanden er så småt ved at vende tilbage.

Efter nogle dage uden besked, bekræftede FC Barcelona, at Umtiti havde pådraget sig en knæskade; dog uden at fortælle hvor længe han forventede at være ude. Der var tydeligvis ikke klarhed over skaden og klublægerne ventede derfor med at komme med en melding. I mellem tiden har Clement Lenglet dækket ind for franskmanden og udover et rødt kort mod PSV, så har han været flyvende i forsvaret.

I sidste uge kunne FC Barcelona smide en video op hvor man ser Samuel Umtiti genoptræne med forskellige løbeøvelser i sand og mens smerten også er forvundet, begynder det at se godt ud. Et godt bud på hvornår han er tilbage er når FC Barcelona på udebane møder Atletico Madrid. Inden da resterer der fire kampe samt en landsholdspause hvilket giver ham ekstra ro inden han igen trækker i Barca-trøjen.

24-årige Samuel Umtiti har spillet 90 kampe for FC Barcelona siden han skiftede fra Lyon. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Samuel Umtiti vender snart tilbage

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder