Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tre spillere fra La Masia fik debut

La Masia: Af BarcelonaFC.dk - 1. november 2018


Tre spillere fra La Masia fik debut

Ernesto Valverde har ikke lige frem været manden, som satte La Masia tilbage på kortet. Cheftræneren har ofte set bort fra de unge talenter i forhold til Luis Enrique og specielt Pep Guardiola, men i går var der glæde at spore hos tre unge spillere.

Valverde valgte nemlig at rotere godt i sin startopstilling til opgøret mod Cultural Leonesa og her kunne tre debutanter se sit navn på holdkortet: Juan Miranda, Jorge Cuenca og Chumi (Juan Brandarizna). De tre spillere har position lige ved siden af hinanden: Miranda er venstre back mens Chumi og Cuenca er centrale forsvarsspillere. Bagkæden var altså spillet sammen selvom de havde problemer med Leonesas omstillinger.

Miranda og Chumi fik lov til at spille hele kampen mens Cuenca, som løb rundt med en maske, blev erstattet af Clement Lenglet i anden halvleg. Netop Lenglet viste sig afgørende, da han i overtiden pandede Dembélés frispark i netmaskerne til slutresultatet 1-0.

Carles Aleña er officielt førsteholdsspiller, men har brugt de seneste par uger hos reserverne, da han er ved at komme sig efter en skade. Han kom på banen efter en halv time, da han erstattede en skadet Sergi Samper.
Læs også
- FC Barcelona 3-1 Leganés
- Avis: Sådan starter FC Barcelona i aften
- FC Barcelona 3-0 Levante
- FC Barcelona sagsøger tyrkisk tøjkæde
- Barcelona har indtaget eSportsscenen


Ugens mest læste

Seneste nyheder