Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez: Normalt at klubben leder efter en angriber

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 1. november 2018


Suárez: Normalt at klubben leder efter en angriber

Luis Suárez blev inden El Clásico spurgt om han hellere vil score et mål i sidste minut eller score et hattrick. Til det svarede han et hattrick og et hattrick blev det. Han bombarderede Thibaut Courtois i Real Madrid-målet og gik derfor op på syv mål og seks assists i de seneste 14 kampe.

Overordnet set har der været kritik af angriberen, som har brændt rigtig mange muligheder og samtidig ikke har virket til at være i god form. Omend har han fuld forståelse for, at FC Barcelona leder efter en ny 9'er, som kan tage over for ham.

- Det er normalt for FC Barcelona at lede efter en ny 9'er. Jeg er 31 år gammel. Som klub skal man tænke på fremtiden og selvfølgelig skal der nyt blod til for at gøre klar til fremtiden, fortæller han til Sport890 og fortæller videre:

- Det her er Barcelona. Det er normalt, at klubben bliver sat i forbindelse med alverdens navne hver dag.

Han forklarede også sin glæde ved at have scoret et hattrick mod Real Madrid, som han først tror han kommer til at nyde rigtigt på et senere tidspunkt, da fokus straks efter kampen blev drejet mod næste kamp.

- At score et hattrick mod hvilken som helst klub er fantastisk. Så forestil dig det mod Real Madrid! Jeg tror, at jeg, at jeg kommer til at nyde det endnu mere på et senere tidspunkt; lige nu nyder jeg bare øjeblikket.

Fodboldspillere har ofte svært ved at nyde og fejre sejre, da sæsonen er lang og kræver fuld koncentration hvorfor man ikke kan dvæle ved et resultat for længe; specielt i Barcelona, hvor der ofte er kampe hver tredje-fjerde dag.
Læs også
- Suárez - nu den femte mest scorerende i Barca
- Messi og Suárez bombarderer Europa
- Messi og Suarez er i forrygende form
- Denis Suárez forhandler Premier League-skifte
- Messi og Suárez er tilbage


Ugens mest læste

Seneste nyheder