Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Gomes: Jeg er glad for skiftet til Everton

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 2. november 2018


Gomes: Jeg er glad for skiftet til Everton

25-årige André Gomes slog aldrig igennem i FC Barcelona og derfor kom det som et chok, da den catalanske storklub kun havde udlejet ham til Everton i sommers fremfor at sælge ham. Sandheden er dog, at klubben ikke kunne finde en klub, som var villig til at betale minimumsbeløbet. Derfor blev det til en lejeaftale.

Efter en skadespause fik André Gomes for nyligt debut for Everton og han har nu deltaget i to kampe. For første gang siden skiftet har han deltaget i et interview hvor han fortæller, at han er glad for at have skiftet til Premier League-klubben.

- Jeg er sikker på, at jeg tog den rigtige beslutning. Jeg talte med Phil Neville inden jeg skiftede. Vi har været venner siden vi mødte hinanden i Valencia og jeg vidste på forhånd, at han havde spillet i Everton. Jeg talte også med Lucas Digne, som skrev under med Everton et par uger inden jeg også skrev under. Digne gav mig positive beskeder omkring klubben.

- Jeg er stolt over at være i Everton og jeg er glad for min beslutning. Jeg har masser af selvtillid og har det bedre for hver dag der går. Jeg er virkelig glad for alt, fortæller han til klubbens officielle hjemmeside.

- Selvfølgelig havde jeg andre tilbud. Men træneren Marco Silva var en vigtig del af min beslutning. Hans måde at håndtere en trup på og den tillid han viste mig, var nøglen til at jeg tog beslutningen om at skifte, fortæller han videre.

André Gomes nåede at spille 31 kampe for FC Barcelona og forventer at vende tilbage når indeværende sæson slutter.
Læs også
- Everton-træner: Ikke den normale André Gomes
- Gomes: Jeg følte mig ikke tilpas i Barcelona
- Everton vil lave permanent aftale med André Gomes
- Everton: Barca ville ikke sælge André Gomes
- Officielt: Gomes udlejet til Everton


Ugens mest læste

Seneste nyheder