Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Samper håber på comeback mod Leonesa

Copa del Rey: Af BarcelonaFC.dk - 2. november 2018


Samper håber på comeback mod Leonesa

Sergi Samper har haft et rædselsfuldt 2018 indtil videre. Der var dog glæde at spore, da han i tirsdags blev udtaget til førsteholdset Copa del Rey-kamp ude mod Cultural Leonesa, men glæden varede kort; til trods for en plads i start 11'eren blev han skadet efter bare en halv time.

FC Barcelona bekræftede, at der var tale om en lægskade, dog uden at fortælle hvor længe han er ude. Det forventes, at han er ude i op til en måned hvorfor han må formodes at være klar til returkampen mod Leonesa til december.

Samper havde slet ikke været involveret i en officiel fodboldkamp siden januar, hvor han kom slet til skade mens han var udlejet til Las Palmas. Lejeaftalen, som løb frem til i sommers, blev revet i stykker og han vendte i stedet hjem til Barcelona for at fokusere på sin genoptræning. Men straks efter han kom tilbage, blev han altså skadet igen og nu er der ikke andet at gøre end at arbejde hårdt på endnu et comeback.

Hvis Samper er klar til kampen i starten af december mod Leonesa på Camp Nou, så er der stor sandsynlighed for at Valverde udtager ham, da det igen bliver et hold med flere rotationer.
Læs også
- Sergi Sampers uheld fortsætter
- Officielt: Samper klar - Arthur træner alene
- Officielt: Sergi Samper får trøjenummer 16
- Nyt tilbagefald: Sergi Samper er skadet igen
- Officielt: Samper skadet - misser USA-tour


Ugens mest læste

Seneste nyheder