Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Deulofeu: Min stil passer til Real Madrid

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 3. november 2018


Deulofeu: Min stil passer til Real Madrid

Der var enorme forventninger til Gerard Deulofeu da han første begyndte at bryde igennem muren og vise sig frem for hele verden. I Barcelona blev medierne ved med at sige, at han var den nye Messi, og det var bestemt ikke noget der hjalp hans udvikling.

Han formåede aldrig at slår til i FC Barcelona og efter adskillige lejemål blev han endegyldigt solgt til Watford i sommers.

- Det var svært når folk sagde, at jeg var den nye Messi. Jeg var ung og det var forfærdeligt. Hver dag sagde medierne 'Du er den nye Messi'. Det er ikke godt for en så ung spiller, forklarer han.

- Jeg er en tidligere FC Barcelona-spiller, men måske er min spillestil tættere på Real Madrid og Manchester City, erkender han.

- Jeg tog ikke chancen i Barcelona fordi det var så svært at spille der sommetider. Jeg fik ej heller chancen eller tilliden i Barcelona; men nu er jeg i Watford og jeg er stadig ung.

- Jeg har sagt, at jeg ikke vender tilbage til Barcelona. Vi har forsøgt det to gange og hvis det ikke har virket to gange, så har jeg ikke lyst til at prøve tredje gang. Det er alt for svært.

- Sommetider føler man ikke det er sit hjem, derfor ønsker jeg ikke at vende tilbage, kommer det klokkeklat fra Deulofeu, der i dag er 24 år.
Læs også
- Officielt: Deulofeu solgt til Watford
- Done deal: Deulofeu solgt til Watford
- Medie: Deulofeu tæt på permanent Barca-exit
- Deulofeu bekræfter: Vil ikke hjem til Barça
- Deulofeu: Det var min egen fejl


Ugens mest læste

Seneste nyheder