Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Juventus-træner: Barca er CL-favoritter

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 3. november 2018


Juventus-træner: Barca er CL-favoritter

Kun tre hold har hidtil vundet samtlige tre gruppekampe i Champions League og har dermed fået en god indledning på turneringen, men hvis man spørger Juventus-cheftræner Massimiliano Allegri, så er FC Barcelona favoritter til at snuppe titlen i denne sæson.

FC Barcelona, Juventus og Dortmund har alle indledt Champions League med tre sejre i træk med en flot målscorer: Barcelona 10-2, Dortmund 8-0 og Juventus 6-0. Men spillet på banen inviterer til, at Allegri ser FC Barcelona som favoritter - hvilket er naturligt for at skubbe rollen væk fra sit eget mandskab.

- I denne sæson er favoritterne i Champions League FC Barcelona. Vi kan nok ikke løbe fra, at være i top fire når vi taler favoritter.

- Bare se på Barcelonas spil; det er så simpelt. De er klare favoritter. Vi arbejder i år som vi altid har gjort det for at opnå de mål, vi ikke har formået at opnå de seneste år.

- Det kræver også held. Juventus har spillet i to finaler på fire år. Derudover røg vi ud to gange efter en stor kamp i Madrid og efter at have vendt den første kamp i München, fortalte Allegri ved sit pressemøde i går forud for Juventus' hjemmekamp mod Cagliari i aften 20.30.
Læs også
- FC Barcelona 3-1 Leganés
- Avis: Sådan starter FC Barcelona i aften
- FC Barcelona 3-0 Levante
- FC Barcelona sagsøger tyrkisk tøjkæde
- Barcelona har indtaget eSportsscenen


Ugens mest læste

Seneste nyheder