Vanvittigt Barca-comeback sikrer sejr over Rayo

La Liga: Af Emil Mozart Hansen - 3. november 2018

I sidste weekend slog FC Barcelona ærkerivalerne fra Real Madrid med 5-1. Lørdag aften stod Ernesto Valverdes tropper overfor endnu en Madrid-klub. Rayo Vallecano skulle på udebane besejres, hvis holdets fantastiske stime skulle fortsætte.

Kampen startede fremragende for FC Barcelona. Efter ti minutter bragte Luis Suárez holdet i front, men derefter tog hjemmeholdet over. To dårlige clearinger fra henholdvis Lenglet og Piqué blev omsat til mål af Rayo Vallecano. FC Barcelona vågnede dog op til sidst. To mål på tre minutter cementerede et fantastisk comeback.

Startopstillinger:

Rayo Vallecano
Garcia, Advincula, Galvez, Amat, Moreno, Comesana, Pozo, Imbula, Trejo, Embarba, De Tomas.

FC Barcelona
Ter Stegen, Roberto, Piqué, Lenglet, Alba, Arthur, Busquets, Rakitíc, Rafinha, Suárez, Coutinho.

Mål:
10' 0-1 Luis Suárez
35' 1-1 Pozo
57' 2-1 Garcia
87' 2-2 Ousmane Dembélé
90' 2-3 Luis Suárez

Referat:

10' MÅL!
- Luis Suárez fortsætter de fantastiske takter fra sidste weekend og bringer FC Barcelona foran. Ivan Rakitíc sender en sukkerbold i dybden til en fremstormende Jordi Alba i venstre side. Han tager elegant bolden med videre ind i feltet, kigger op og lægger en flad aflevering på tværs af feltet til Luis Suárez, der køligt sender bolden over i modsatte hjørne.

23'
- Første chance til Rayo Vallecano. Frontangriberen De Tomas stiger højest til vejrs på et hjørnespark og header bolden lige over mål. Marc André ter Stegen i Barcelona-buret har dog fuld kontrol over situationen.

30'
- KÆMPE chance til Rayo Vallecano! Hovedstadsklubben slår kontra. Trejo lægger bolden ud på kanten til Embarba, der sender bolden på tværs af feltet til en fremstormende Pozo. Han når bolden før Lenglet og sætter en hård inderside på. Marc André ter Stegen står forstenet inde i målet. Bolden sniger sig dog lige akkurat forbi venstre opstander.

35' MÅL!
- Rayo Vallecano udligner! FC Barcelona er blevet advaret, men denne gang slår Madrid-klubben til. Lenglet clearer et ufarligt indlæg lige ud i fødderne på Pozo, der sender et fantastisk skud afsted helt ude ved stolpen, som Marc André ter Stegen lige akkurat ikke kan nå.

40'
- STOLPE! Luis Suárez er yderst tæt på at blive dobbelt målscorer. Udenfor feltet spiller han elegant sammen med Rafinha, der lægger bolden til rette for uruguayaneren, der med en inderside sender bolden afsted med retning mod det lange hjørne. Bolden rammer dog træværket.

51'
- Marc André ter Stegen redder FC Barcelona! Hvilken redning af den tyske målvogter. De Tomas bliver sendt i dybden alene med FC Barcelonas tyske målmand, der venter med at lave et udfald. Han kommer elegant ned med venstre fod og redder afslutningen.

55'
- Rayo Vallecano scorer, men linjevogteren står med flaget i vejret - offside.

57' MÅL!
- Rayo Vallecano bringer sig foran! Endnu en dårlig clearing er skyld i et mål til hjemmeholdet. Denne gang er det Gerard Piqué, der clearer et dårligt indlæg ud til en Rayo-spiller. Bolden bliver slået ind i feltet til De Tomas, der header bolden på stolpen. Returen falder lige for fødderne af indskiftede Garcia, der sparker bolden ind i tomt mål.

63'
- Hjemmeholdet fortsætter med at dominere. Garcia sender en flad bold ind i feltet til De Tomas, der sparker på mål. Jordi Alba kommer dog på mirakuløst vist ned og blokerer skuddet i sidste sekund.

68'
- Rayo Vallecanos Imbula forsøger sig med en stiv tå langt udefra. Den går lige forbi højre stolpe. Marc André ter Stegen er dog helt ude ved skuddet.

79'
- Stor chance til Luis Suárez løber ud i sandet. Indskiftede Munir El Haddadi sender en god bold i dybden til Luis Suárez, der bliver hentet af Rayo Vallecano-forsvaret. Han sender alligevel en afslutning afsted. Den sidder dog lige på Rayo Vallecano-keeperen.

85'
- Igen viser Jordi Alba initiativ ude på venstrekanten. Han afdribler to Rayo Vallecano-spillere og sender bolden ind i panden på Luis Suárez. Hovedstøddet får dog ikke nok kraft. Rayo Vallecano-keeperen redder nemt.

87' MÅL!
- Ousmane Dembélé udligner! Den indskiftede franskmand bringer balance i regnskabet. Gerard Piqué stiger højest til vejrs på et indlæg. Han sender bolden videre til Ousmane Dembélé, der køligt lægger bolden over i det lange hjørne med venstreskøjten.

90' MÅL!
- Luis Suárez bringer FC Barcelona foran! Uruguayaneren bliver dobbelt målscorer og cementerer et vanvittigt comeback. Sergi Roberto sender et fantastisk indlæg ind i boksen til bagerste stang, hvor Luis Suárez dukker op og hamrer bolden i mål til kæmpe forløsning hos spillerne og bænken.