Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Inter med masser af selvtillid inden braget

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 5. november 2018


Inter med masser af selvtillid inden braget

Lionel Messi blev skadet lige inden kampen mod Inter Milan på Camp Nou og fik italienerne til at øjne en stor mulighed for sejr. På daværende tidspunkt var de flyvende, men de kom ned på jorden igen, da Messi-løse FC Barcelona vandt 2-0.

Siden kampen på Camp Nou har Inter spillet to kampe som har resulteret i to sikre sejre som øjeblikkeligt giver dem en andenplads i Serie A. Lazio blev slået med 3-0 på udebane mens Inter på hjemmebane bankede Genoa med 5-0 i weekenden. Altså otte mål scoret og nul lukket ind siden de mødte FC Barcelona.

Forinden kampen på Camp Nou havde Inter vundet syv kampe i træk, så FC Barcelona har vist, at de kan slå italienerne i stykker til trods for deres enorme selvtillid. Den gode nyhed op til tirsdagens kamp er, at Lionel Messi rejser med - men det er uden at have modtaget det grønne lys og derfor er der ingen garanti for, at han bliver klar til kampen.

Inter har kun tabt tre kampe hidtil i denne sæson. Første nederlag kom ude mod Sassuolo, andet nederlag var hjemme mod Parma mens det tredje kom for nyligt på Camp Nou.
Læs også
- Barca fastholder sin interesse i Firmino
- Video: Interview i bilen med Jeison Murillo
- Vild pris: Barca dropper sin Ndombélé-interesse
- Juventus og Man City viser interesse for Alba
- Interview med aftenens hoveddommer


Ugens mest læste

Seneste nyheder