Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

80 Barca-fans sendt hjem før kampen mod Rayo

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 5. november 2018


80 Barca-fans sendt hjem før kampen mod Rayo

For mange er det en drøm at komme ud og se FC Barcelona spille på stadion, men desværre sker det, at nogle tilhængere ikke kan kontrollere sig selv og deltager i slagsmål som resulterer i banlysning, bøder og mere. Mod Rayo Vallecano i weekenden resulterede et slagsmål i banlysning fra stadion.

Vallecas lagde grund til FC Barcelonas udekamp i Madrid mod Rayo Vallecano, og selvom 80 FC Barcelona-tilhængere havde sikret sig en billet, så måtte de før kick off vende snuden mod lufthavnen og flyve hjem igen. Der var nemlig masseslagsmål inden kampen hvilket resulterede i, at flere måtte på sygehuset.

I disse dage skal politiet redegør for, hvad der skete i de madrilenske gader inden opgøret. Cadena Ser skriver dog at 80 FC Barcelonas fans blev bedt om at rejse hjem efter at have deltaget i slagsmål. Selvom der ikke er tale om større skader, så var det nok til at politiet skulle på arbejde og og skille de to grupper fra hinanden.

Op mod kampen falmede den negative stemning dog og alt blev udført som planmæssigt. På banen var FC Barcelona foran 0-1 men blev overhalet af Rayo, som kom på 2-1. I de døende minuter slog Ousmane Dembélé og Luis Suárez dog til og sikrede catalanerne sejren og tre vigtige point.
Læs også
- FC Barcelona 3-1 Leganés
- Avis: Sådan starter FC Barcelona i aften
- FC Barcelona 3-0 Levante
- FC Barcelona sagsøger tyrkisk tøjkæde
- Barcelona har indtaget eSportsscenen


Ugens mest læste

Seneste nyheder