Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Joan Gaspart: Derfor forlod Ronaldo Barcelona

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 6. november 2018


Joan Gaspart: Derfor forlod Ronaldo Barcelona

Den brasilianske angriber Ronaldo fik blot en enkelt sæson i FC Barcelona før han rykkede videre til Inter. Men historien omkring skiftet til Inter er ganske interessant og den åbner den tidligere vice-præsident i Barcelona Joan Gaspart op for.

- Ronaldo ønskede at blive i Barcelona. Han var glad og hans ønske var at forlænge sin kontrakt, fortæller Gaspart til Goal og fortsætter:

- Vi havde printet kontrakten ud foran spilleren og hans to agenter. Klokken var tre om eftermiddagen og vi valgte at gå ud og fejre forlængelsen og derefter vende tilbage til kontoret og underskrive kontrakten.

- Det var en fejl, for hvis ikke vi var taget ud for at spise og bare havde underskrevet kontrakten, så var Ronaldo blevet i Barcelona.

- Under middagen forlod en af Ronaldos agenter bordet for at tage et telefonopkald fra Inters præsident Massimo Moratti.

- På daværende tidspunkt bed vi ikke mærke i agentens fravær som sådan. Da han kom tilbage undskyldte han, drak noget kaffe og vi fejrede videre før vi tog tilbage til kontoret.

- Fra det øjeblik, hvor vi ankom til præsidentens kontor, begyndte agenterne at sætte forhindringer op. De fortalte Ronaldo, at han skulle tage hjem, og så ville de ringe til ham når han skulle underskrive kontrakten. Jeg spurgte direkte om de ikke ønskede at underskrive kontrakten.

- De insisterede på at de stadig gerne ville, men pludselig ville de genforhandle stort set hele kontrakten og øge lønnen. De forsøgte at ødelægge det hele.

- Da vi endelig fik genforhandlet de fem punkter, fandt de pludselig en sjette. Den fik vi også på plads, men så kom det syvende punkt bare på bordet.

- Med tårer i øjnene undskyldte Ronaldo og sagde, at hans agenter havde fået et meget bedre tilbud end vores, og at det var bedre for alle, at han skiftede til en anden klub for at tjene flere penge.

- Vi var ikke enige og vi tog sagen til FIFA for at registreret en klage mod Inter.

- Beslutningen omhandlede ikke om Ronaldo skulle skifte eller ej, men hvor meget Inter skulle betale for hvad der skete. FIFA var enige og Inter skulle betale 17 millioner kroner.

- Jeg fortalte Moratti, at det var forkert, det, som han havde gang i, da han vidste, at vi forhandlede med Ronaldo og havde lukket aftalen. Han afviste dog og sagde at han ikke kendte noget til det. Men det var en løgn.

- Hver gang jeg ser ham, så tænker jeg på at Ronaldo ikke ønskede at skifte til Inter og at hans agenter overbeviste ham med penge.

- Ronaldo fortalte mig i 2002, at hvis vi udlignede Real Madrids bud, så ville han vælge Barcelona, men det var et kæmpe bud og vi kunne ikke investere så mange penge i en spiller, som havde forladt os på den måde.

- Ronaldos hjerte er mere Blaugrana end Madrid for han har større minder fra hans tid i Barcelona.

Ronaldo spillede fem sæsoner i Inter og fem sæsoner i Real Madrid før han rykkede til AC Milan og siden Corinthians.




Læs også
- FC Barcelona 3-1 Leganés
- Avis: Sådan starter FC Barcelona i aften
- FC Barcelona 3-0 Levante
- FC Barcelona sagsøger tyrkisk tøjkæde
- Barcelona har indtaget eSportsscenen


Ugens mest læste

Seneste nyheder